Brygger: Anders Netland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1,101
FG: 1,030
Mengde vørter: 15,5l
Mengde ferdig øl: 13,5l
Alkoholstyrke: 9,3%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

[B]Humle og krydder[/B]
Saas
Magnum
Terninger med røstet eik

[B]Andre ingredienser[/B]
Lett syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i ett døgn før koking med humle

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 60 min på 64 - 66 gr C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US 05
Gjærmengde: 11,5
Informasjon om gjæring:
Gjære i romtemperatur 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. november 2016
Flasket: 15. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N