Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1051
FG: 1000
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13 kg Pils
400 gr CaraBelge
200 gr Acid
200 gr Caramunich 2

[B]Humle og krydder[/B]
70 gr Hallertau Mittelfrueh (4,5%) @ 60 min
50 gr Saaz (3,5%) @ 60 min
40 gr Hallertau Mittelfrueh (4,5%) @ 30 min
50 gr Saaz (3,5%) @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
11,65 gr MgSO4
5,97 gr Kalsium Klorid
4,22 gr Gips
2,96 gr Bakepulver
0,77 gr Kalk

[B]Meskeinformasjon[/B]
65,6C @ 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565/WLP640
Gjærmengde: 1b pr. ml.
Informasjon om gjæring:
20-25 på 2 døgn, holdt på 25 ut gjæringsperioden.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mai 2018
Flasket: 6. juni 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N