Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1051 FG: 1000 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13 kg Pils 400 gr CaraBelge 200 gr Acid 200 gr Caramunich 2 [B]Humle og krydder[/B] 70 gr Hallertau Mittelfrueh (4,5%) @ 60 min 50 gr Saaz (3,5%) @ 60 min 40 gr Hallertau Mittelfrueh (4,5%) @ 30 min 50 gr Saaz (3,5%) @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 11,65 gr MgSO4 5,97 gr Kalsium Klorid 4,22 gr Gips 2,96 gr Bakepulver 0,77 gr Kalk [B]Meskeinformasjon[/B] 65,6C @ 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565/WLP640 Gjærmengde: 1b pr. ml. Informasjon om gjæring: 20-25 på 2 døgn, holdt på 25 ut gjæringsperioden. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mai 2018 Flasket: 6. juni 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N