Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1124 FG: 1038 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 11,6% Beregnet IBU: 82,0 Beregnet farge: 120 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Munich dark Roasted barley caramel amber brown malt caramel 40L chocolate malt crystall 60L Special B [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Næring og klaringsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 63gr i 20 min 71gr i 20 min 76gr i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp002 og US05 Gjærmengde: Starter + tørrgjær Informasjon om gjæring: 19gr [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. oktober 2017 Flasket: 4. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N