Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1124
FG: 1038
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 11,6%
Beregnet IBU: 82,0
Beregnet farge: 120 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Munich dark
Roasted barley
caramel amber
brown malt
caramel 40L
chocolate malt
crystall 60L
Special B

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Næring og klaringsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
63gr i 20 min
71gr i 20 min
76gr i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp002 og US05
Gjærmengde: Starter + tørrgjær
Informasjon om gjæring:
19gr

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. oktober 2017
Flasket: 4. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N