Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale
OG: 1,066
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, krystallmalt, wienermalt, palmesukker

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, Bobek, EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64C i 75 min, 76C i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp013, US05
Gjærmengde: Mengder
Informasjon om gjæring:
Starta på 013 på 17 grader. Den ga seg når ølet kom til 1.030. Pitcha to pakker US05 som heldigvis tok det resten av veien.

[B]Kommentarer[/B]
Vørterkarbonert.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. november 2018
Flasket: 26. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N