Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 1,066 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, krystallmalt, wienermalt, palmesukker [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, Bobek, EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64C i 75 min, 76C i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp013, US05 Gjærmengde: Mengder Informasjon om gjæring: Starta på 013 på 17 grader. Den ga seg når ølet kom til 1.030. Pitcha to pakker US05 som heldigvis tok det resten av veien. [B]Kommentarer[/B] Vørterkarbonert. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. november 2018 Flasket: 26. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N