Brygger: Ronny Ellingsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1055
FG: 1013
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 5 kg
Münchnermalt 250g

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang 4,5% 40 g ved kokestart
Hallertauer Hersbrucker 3,5% 26 g siste 10 minutter av koking.
Tettnang 4,5% 26g siste 10 minutter av koking.
Hallertauer hersbrucker 3,5% 13g når kokingen avsluttes.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mesketid 85 minutter 65 grader C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bohemian lager
Gjærmengde: 2 poser tørrgjær
Informasjon om gjæring:
Gjæring en uke på 12 grader.
Ettergjæring en uke 12-20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2019
Flasket: 17. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N