Brygger: Ronny Ellingsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1055 FG: 1013 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 5 kg Münchnermalt 250g [B]Humle og krydder[/B] Tettnang 4,5% 40 g ved kokestart Hallertauer Hersbrucker 3,5% 26 g siste 10 minutter av koking. Tettnang 4,5% 26g siste 10 minutter av koking. Hallertauer hersbrucker 3,5% 13g når kokingen avsluttes. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesketid 85 minutter 65 grader C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bohemian lager Gjærmengde: 2 poser tørrgjær Informasjon om gjæring: Gjæring en uke på 12 grader. Ettergjæring en uke 12-20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2019 Flasket: 17. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N