Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 1,049 FG: 1,006 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: 4,8 kg Maris Otter 0,6 kg Simpson's DRC 300 EBC 0,3 kg Simpsons Amber malt 65 EBC [B]Humle og krydder[/B] Humle: 50 gr First Gold 7% @ 60 20 gr EKG @ 10 20 gr Fuggles @ 10 20 gr EKG @ wp 68º/10 20 gr Fuggles @ wp 68º/10 [B]Andre ingredienser[/B] 3,5 ts kalsiumsulfat 0,5 ts kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65 + 72 grader Batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP023 Burton Ale Gjærmengde: 350 milliarder celle Informasjon om gjæring: Gjæring starter på 17 grader, steg til 19 under hovedgjæring. Satt opp til 21 grader til slutt. [B]Kommentarer[/B] Karbonering med vørter fra brygget. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. august 2019 Flasket: 19. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N