Brygger: Daniel Stamnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1060 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1,5 kg Maris Otter 1,5 kg Vienna 1,5 kg Munich 0,8 kg Flaked Wheat 0,5 Cara Munich 0,3 Cara Hell 0,3 Special B [B]Humle og krydder[/B] 20 gr Mandarina x 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 gr x 70 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3278 Gjærmengde: 2 x Informasjon om gjæring: 1 år dunk + 1 år flaske [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2019 Flasket: 1. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N