Brygger: Daniel Stamnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1060
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1,5 kg Maris Otter 
1,5 kg Vienna 
1,5 kg Munich
0,8 kg Flaked Wheat 
0,5 Cara Munich 
0,3 Cara Hell
0,3 Special B

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr Mandarina x 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 gr x 70 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3278
Gjærmengde: 2 x
Informasjon om gjæring:
1 år dunk + 1 år flaske

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2019
Flasket: 1. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N