Brygger: Tom Østvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1011 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 43,5l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 148,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, Münchener, Biscuit, Aroma, Crystal, Hvete, Red X, Melanoidin [B]Humle og krydder[/B] Galena Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc WLN1000 [B]Meskeinformasjon[/B] 30 minn 64 grader 30 min 67 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: 19 dager på ca 21 grader 2 dager coldcrash på ca 3 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2018 Flasket: 23. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N