Brygger: Tom Østvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1011
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 43,5l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 148,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, Münchener, Biscuit, Aroma, Crystal, Hvete, Red X, Melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
Galena
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
WLN1000

[B]Meskeinformasjon[/B]
30 minn 64 grader
30 min 67 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
19 dager på ca 21 grader
2 dager coldcrash på ca 3 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2018
Flasket: 23. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N