Brygger: Erik Aukland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1090
FG: 1025
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 77 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt - 72,7%
Chocolate pale - 4,6%
Oats flaked - 4,6%
Wheat malt - 3,6%
Carafa III - 2,7%
Biscuit - 1,8%
Brown malt - 1,8%
Caramel malt - 3,6%

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook - 45g @ 60min (12%)
Vanilla beans - 3 pce
Cacao nibs - 250g

[B]Andre ingredienser[/B]
Lactose - 500g

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 68 deg

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1056
Gjærmengde: 2 pks
Informasjon om gjæring:
18 deg 5 days
20 deg 16 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2019
Flasket: 1. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F