Brygger: Erik Aukland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1090 FG: 1025 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 77 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt - 72,7% Chocolate pale - 4,6% Oats flaked - 4,6% Wheat malt - 3,6% Carafa III - 2,7% Biscuit - 1,8% Brown malt - 1,8% Caramel malt - 3,6% [B]Humle og krydder[/B] Chinook - 45g @ 60min (12%) Vanilla beans - 3 pce Cacao nibs - 250g [B]Andre ingredienser[/B] Lactose - 500g [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 68 deg [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1056 Gjærmengde: 2 pks Informasjon om gjæring: 18 deg 5 days 20 deg 16 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2019 Flasket: 1. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F