Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,063
FG: 1,012
Mengde vørter: 37,0l
Mengde ferdig øl: 30,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter
Pale
Vienna
Munich

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Mosaic
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
Havre gryn

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66,1 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp095 Burlington
Gjærmengde: 2 stk. pure pitch
Informasjon om gjæring:
3l starter
20,1 grader celsius

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2019
Flasket: 23. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F