Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,063 FG: 1,012 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 30,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter Pale Vienna Munich [B]Humle og krydder[/B] Centennial Mosaic Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] Havre gryn [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66,1 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp095 Burlington Gjærmengde: 2 stk. pure pitch Informasjon om gjæring: 3l starter 20,1 grader celsius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2019 Flasket: 23. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F