Brygger: Knut Halvorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1043
FG: 1006
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,24 kg pilsnermalt
0,46 kg münichmalt

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Saaz 60 min
50 g Saaz 30 min
76 g Saaz 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 64 grader i 90 min, skylling på 78 grader i 45 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W 37/70
Gjærmengde: 4 pl
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 18 grader, gjæret på 12 grader i 2 dager, så på 14 grader i 13 dager. Karbonert med 8 g sukker/liter.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2019
Flasket: 31. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N