Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1043 FG: 1006 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,24 kg pilsnermalt 0,46 kg münichmalt [B]Humle og krydder[/B] 40 g Saaz 60 min 50 g Saaz 30 min 76 g Saaz 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 64 grader i 90 min, skylling på 78 grader i 45 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W 37/70 Gjærmengde: 4 pl Informasjon om gjæring: Pitchet på 18 grader, gjæret på 12 grader i 2 dager, så på 14 grader i 13 dager. Karbonert med 8 g sukker/liter. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2019 Flasket: 31. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N