Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1,045 FG: 1,001 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 8,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg Pale 1,35 kg Hvete 300 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Fuggles 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] 10 gram gjærnæring 10 min 110 gram French medium toast eikechips 650 gram Bringerbær , 600 gram Bjørnebær og 1 kg jordbær tilsatt på 8 liter 5.1.2019 [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 67 grader. 10 min 76,7 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Brett Brux Gjærmengde: ca 200 bill celler Informasjon om gjæring: Wlp 677 tilsatt 2.3.17 Stått på ca 20 grader i et år. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2017 Flasket: 20. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F