Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1,045
FG: 1,001
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 8,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg Pale
1,35 kg Hvete
300 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Fuggles 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
10 gram gjærnæring 10 min
110 gram French medium toast eikechips
650 gram Bringerbær , 600 gram Bjørnebær og 1 kg jordbær tilsatt på 8 liter 5.1.2019

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 67 grader.
10 min 76,7 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Brett Brux
Gjærmengde: ca 200 bill celler
Informasjon om gjæring:
Wlp 677 tilsatt 2.3.17
Stått på ca 20 grader i et år.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2017
Flasket: 20. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F