Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1048 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale: 3600 g Crystal 45 L: 400 g Caramunich III: 300 g Pale Choco: 200 g Extra Dark Crystal: 100 g [B]Humle og krydder[/B] Challanger: 22 IBU @ 60 min Fuggels: 3 IBU @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 60 min 72 C i 30 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 220 mrd celler Informasjon om gjæring: 18-20 grader i 14 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juni 2019 Flasket: 3. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F