Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1048
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale: 3600 g
Crystal 45 L: 400 g
Caramunich III: 300 g
Pale Choco: 200 g
Extra Dark Crystal: 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Challanger: 22 IBU @ 60 min
Fuggels: 3 IBU @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 220 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18-20 grader i 14 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juni 2019
Flasket: 3. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F