Brygger: Arne Kristian Bye Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 6E New England IPA) Ekstra ingredienser: kirsebær, lactose OG: 1,065 FG: 1,016 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Golden Promise Pale malt Hvetemalt Hvetemalt mørk Carafoam Acid malt kirsebærpurre. Noe tilsatt ved hopstand. Mesteparten ved tørhumlinge [B]Humle og krydder[/B] Belma, Amarillo, Citra, Simcoe, Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Lactose tilsatt etterpå. For å balansere bitterhet/syrlighet. Ca 15g/l [B]Meskeinformasjon[/B] Kjelesyrnet. Kun 8-9t med sour pitch Mesket på 70 C for å få høy Og. 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: 1 l Informasjon om gjæring: 19C i 10 dager 21C i 4 dager [B]Kommentarer[/B] Tilsatte humle og kirsebær på dag 4. Tappet fra toppen. Klarnet en del opp faktisk. Uvanlig for NEIPA. Men [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2020 Flasket: 23. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F