Brygger: Arne Kristian Bye
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 6E New England IPA)
Ekstra ingredienser: kirsebær, lactose
OG: 1,065
FG: 1,016
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Golden Promise
Pale malt
Hvetemalt 
Hvetemalt mørk 
Carafoam
Acid malt 
kirsebærpurre. 

Noe tilsatt ved hopstand. Mesteparten ved tørhumlinge

[B]Humle og krydder[/B]
Belma, Amarillo, Citra, Simcoe, Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Lactose tilsatt etterpå. For å balansere bitterhet/syrlighet. Ca 15g/l

[B]Meskeinformasjon[/B]
Kjelesyrnet. Kun 8-9t med sour pitch 
Mesket på 70 C for å få høy Og. 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale
Gjærmengde: 1 l
Informasjon om gjæring:
19C i 10 dager 
21C i 4 dager

[B]Kommentarer[/B]
Tilsatte humle og kirsebær på dag 4. 
Tappet fra toppen. Klarnet en del opp faktisk. Uvanlig for NEIPA. Men

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2020
Flasket: 23. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F