Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,068
FG: 1,015
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 31,5
Beregnet farge: 12,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,7 kg barke pilsner
1,8 kg vienna
1,4 kg munich
1 kg maris otter
0,15 kg acidulated

[B]Humle og krydder[/B]
32g Hallertau Magnum @ 60min
15g Hallertau Mittelfrü @ 15min
5g Hallertau Mittelfrü @ steep

[B]Andre ingredienser[/B]
WLP833

[B]Meskeinformasjon[/B]
67*C->72*C->77*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 2,02M celler/mL/*P
Informasjon om gjæring:
8*C pitch + en dag
10*C tre dager
15*C tre dager
17*C fem dager
Tre dager nedramping til cc

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. mai 2019
Flasket: 8. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F