Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,068 FG: 1,015 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 31,5 Beregnet farge: 12,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,7 kg barke pilsner 1,8 kg vienna 1,4 kg munich 1 kg maris otter 0,15 kg acidulated [B]Humle og krydder[/B] 32g Hallertau Magnum @ 60min 15g Hallertau Mittelfrü @ 15min 5g Hallertau Mittelfrü @ steep [B]Andre ingredienser[/B] WLP833 [B]Meskeinformasjon[/B] 67*C->72*C->77*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2,02M celler/mL/*P Informasjon om gjæring: 8*C pitch + en dag 10*C tre dager 15*C tre dager 17*C fem dager Tre dager nedramping til cc [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. mai 2019 Flasket: 8. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F