Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,052 FG: 1,004 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 4,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pilsen Malt, 10kg Best Acidulated Malt, 200g [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 11.7%, 44g@FWH Citra Cryo, 24%, 64g@WP - 20min Eukanot Cryo, 20.5%, 60g@WP - 20min Eukanot Cryo, 21.2%, 10g@WP - 20min (det over per 50 liter) Tørrhumling per 25 liter (rett etter stormgjæring): Ekuanot Cryo, 21.2%, 12g@DH Chinok, 11.1%, 24g@DH Citra Cryo, 24%, 12g@DH [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat 9.2g Kalsiumklorid 4.6g (det over per 50 liter) [B]Meskeinformasjon[/B] Grader Minutter 55 15 66 45 74 10 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 563 mrd celler Informasjon om gjæring: 14 dager på ca. 10 grader øker en grad per dag til 20 grader 1 uke på 21 grader [B]Kommentarer[/B] Splitt batch. Alt før gjæring per 50 liter. Alt etter per 25 liter. WP og DH ikke med i IBU beregning. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mars 2020 Flasket: 22. april 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N