Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,052
FG: 1,004
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 4,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pilsen Malt, 10kg
Best Acidulated Malt, 200g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 11.7%, 44g@FWH
Citra Cryo, 24%, 64g@WP - 20min
Eukanot Cryo, 20.5%, 60g@WP - 20min
Eukanot Cryo, 21.2%, 10g@WP - 20min
(det over per 50 liter)

Tørrhumling per 25 liter (rett etter stormgjæring):
Ekuanot Cryo, 21.2%, 12g@DH
Chinok,  11.1%, 24g@DH
Citra Cryo, 24%, 12g@DH

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumsulfat	9.2g
Kalsiumklorid 4.6g
(det over per 50 liter)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Grader Minutter
55	15
66	45
74	10

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 563 mrd celler
Informasjon om gjæring:
14 dager på ca. 10 grader
øker en grad per dag til 20 grader
1 uke på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]
Splitt batch. Alt før gjæring per 50 liter.
Alt etter per 25 liter.

WP og DH ikke med i IBU beregning.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mars 2020
Flasket: 22. april 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N