Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1058 FG: 1014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5300 gr.Maris Otter 600 gr. Blackmalt [B]Humle og krydder[/B] 50 gr: Cascade 7% 60 Min. 20 gr. Lakris 30 min 50 gr. tørre apelsinskall etter 7 dgr. [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 65,5 grader 60 min Utmesk 78 grader 5 Min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 2. gen slurry Gjærmengde: 3 Dl slurry Informasjon om gjæring: 16 dager på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. mars 2019 Flasket: 30. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F