Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1058
FG: 1014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5300 gr.Maris Otter
600 gr. Blackmalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr: Cascade  7%  60 Min.
20 gr. Lakris   30 min

50 gr. tørre apelsinskall etter 7 dgr.

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 65,5 grader 60 min
Utmesk 78 grader 5 Min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04 2. gen slurry
Gjærmengde: 3 Dl slurry
Informasjon om gjæring:
16 dager på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. mars 2019
Flasket: 30. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F