Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,057 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Victory, karamünchen, mørk münchen, lys sjokomalt, sjokomalt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 60 min, 72c i 10 min, 76C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp028 Gjærmengde: Rikelig Informasjon om gjæring: 18C i 10 dager. 22 C i 4 dager. [B]Kommentarer[/B] Fjorårets dommere av innsendt brown ale mente den burde vært innlevert som en porter. Dette er porterversjonen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2018 Flasket: 16. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N