Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,057
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 73 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Victory, karamünchen, mørk münchen, lys sjokomalt, sjokomalt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 60 min, 72c i 10 min, 76C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp028
Gjærmengde: Rikelig
Informasjon om gjæring:
18C i 10 dager. 22 C i 4 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Fjorårets dommere av innsendt brown ale mente den burde vært innlevert som en porter. Dette er porterversjonen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2018
Flasket: 16. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N