Brygger: Jørgen Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,046 FG: 1,008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg pilsner malt (Norsk Malt) 0,2 kg Chateau Munich Light 0,1 kg Chateau Melano Light [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum @ 60 min Hallertau Mittelfrüh @ 30, 15, 2 [B]Andre ingredienser[/B] Water, lactic acid, CaCl, gypsum, Protafloc, yeast nutrient, Brewer's Clarex, gelatine [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in + 15 min at 50 *C, 50 min at 63 *C, 16 min at 72 *C, 5 min at 77 *C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: A lot Informasjon om gjæring: Start at 8 degrees, increase gradually towards 16 after expected 2/3 of fermentation [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juli 2018 Flasket: 3. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N