Brygger: Jørgen Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,046
FG: 1,008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg pilsner malt (Norsk Malt)
0,2 kg Chateau Munich Light
0,1 kg Chateau Melano Light

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum @ 60 min
Hallertau Mittelfrüh @ 30, 15, 2

[B]Andre ingredienser[/B]
Water, lactic acid, CaCl, gypsum, Protafloc, yeast nutrient, Brewer's Clarex, gelatine

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in + 15 min at 50 *C, 50 min at 63 *C, 16 min at 72 *C, 5 min at 77 *C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: A lot
Informasjon om gjæring:
Start at 8 degrees, increase gradually towards 16 after expected 2/3 of fermentation

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. juli 2018
Flasket: 3. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N