Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 62
FG: 22
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt. Pils, Munich. Crystal malt, cara blond. Cara hvete. Spesial C. Sjokomalt. 
Sukker. Brun og blank candy og muscavado

[B]Humle og krydder[/B]
Humle. EK golding. Mittefru. 

Knust einerbær, vaniljestang, cacao-nibs, søtt appelsin skall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 2 timer 68 grader
Utmerket. 30 min 78 grader.
Skylling 24 liter til oppnådd 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MG jacks B lager
Gjærmengde: 4 pakker 11gr pr pak
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 25 liters fermantasaurus i 16 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2020
Flasket: 1. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N