Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 62 FG: 22 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt. Pils, Munich. Crystal malt, cara blond. Cara hvete. Spesial C. Sjokomalt. Sukker. Brun og blank candy og muscavado [B]Humle og krydder[/B] Humle. EK golding. Mittefru. Knust einerbær, vaniljestang, cacao-nibs, søtt appelsin skall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 2 timer 68 grader Utmerket. 30 min 78 grader. Skylling 24 liter til oppnådd 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MG jacks B lager Gjærmengde: 4 pakker 11gr pr pak Informasjon om gjæring: Gjæret på 25 liters fermantasaurus i 16 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2020 Flasket: 1. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N