Brygger: Anders Netland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin
OG: 1,063
FG: 1,015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
Sukker til annengangsgjæring på flaske

[B]Humle og krydder[/B]
Ikke humle
Røstede eiketerninger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket i 60 min på 64 - 66 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 655
Gjærmengde: 3 stk reagensrør
Informasjon om gjæring:
Syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i 36 timer på ca 40 grader.
Deretter kokt opp og tilsatt gjærmix.
Gjæret i romtemperatur i ca 8 måneder-

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2017
Flasket: 15. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N