Brygger: Anders Netland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin OG: 1,063 FG: 1,015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Sukker til annengangsgjæring på flaske [B]Humle og krydder[/B] Ikke humle Røstede eiketerninger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesket i 60 min på 64 - 66 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 655 Gjærmengde: 3 stk reagensrør Informasjon om gjæring: Syrnet med melkesyrebakterier fra Biola i 36 timer på ca 40 grader. Deretter kokt opp og tilsatt gjærmix. Gjæret i romtemperatur i ca 8 måneder- [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2017 Flasket: 15. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N