Brygger: John Sveinsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout) Ekstra ingredienser: Laktose og kakaonibs OG: 1072 FG: 1025 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Marisotter Sjokolademalt Caramelmalt Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring Kakaonibs Laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 75 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 002 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 19 grader i 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mai 2019 Flasket: 3. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N