Brygger: John Sveinsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout)
Ekstra ingredienser: Laktose og kakaonibs
OG: 1072
FG: 1025
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Marisotter
Sjokolademalt 
Caramelmalt
Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring
Kakaonibs
Laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
75 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 002
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
19 grader i 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mai 2019
Flasket: 3. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N