Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,077
FG: 1,018
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich 15 ebc   5000g
Pils 3 ebc   1000g
Crystal 120 ebc   200g
Carafa I 900 ebc   50g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle 9%   18g 90min
Perle D 4,3%  15g 90min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB m/25 liter vann.
67C i 50min, øker til 75C og fjerner malt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager w34/70
Gjærmengde: 4dl slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 10C frem til flasking

[B]Kommentarer[/B]
Lagret i kjellerbod

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2018
Flasket: 20. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N