Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,077 FG: 1,018 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 15 ebc 5000g Pils 3 ebc 1000g Crystal 120 ebc 200g Carafa I 900 ebc 50g [B]Humle og krydder[/B] Perle 9% 18g 90min Perle D 4,3% 15g 90min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB m/25 liter vann. 67C i 50min, øker til 75C og fjerner malt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w34/70 Gjærmengde: 4dl slurry Informasjon om gjæring: Gjæres på 10C frem til flasking [B]Kommentarer[/B] Lagret i kjellerbod [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2018 Flasket: 20. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N