Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1060 FG: 1018 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.10 kg CHÂTEAU MUNICH (25.0 EBC) Grain 6 56.7 % 2.02 L 1.60 kg CHÂTEAU PILSEN 2RS (3.0 EBC) Grain 7 29.3 % 1.04 L 0.29 kg Caramunich II (Weyermann) (124.1 EBC) Grain 8 5.3 % 0.19 L 0.29 kg Melanoidin (Weyermann) (59.1 EBC) Grain 9 5.3 % 0.19 L 0.19 kg CHÂTEAU SPECIAL B® (300.2 EBC) Grain 10 3.5 % 0.13 L [B]Humle og krydder[/B] 8.03 g Hallertau Magnum [14.00 %] - First Wort 60.0 min Hop 11 16.6 IBUs - 26.76 g Saaz [3.00 %] - Boil 30.0 min Hop 12 9.0 IBUs - [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 30 min 72 grader i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2,5x pitchrate Informasjon om gjæring: 9 grader til 3-4 poeng fra ønsket FG [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2019 Flasket: 17. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N