Brygger: Ølr Ølsmidr Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,056 FG: 1,016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 131 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] -Vørter -Bringebær -Appelsiner -Sukker [B]Humle og krydder[/B] -Humle: Hersbrucker & Tettnang -Krydder: Kamilleblomst [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] «Formesket» umaltede flaket hvete i forkant i 40min. Tilsatte pilsner & hvetemalt sammen med den umaltede flaket hveten Og startet hovedmesk på 68grader i 60min. Økte tempertatur til 75grader siste 5min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M20 Gjærmengde: 3 pakker tørrgjær Informasjon om gjæring: Rehydrert tørrgjær i vørter på 20grader. Økte temperaturen rolig opp mot 27grader over en periode på 8døgn for å få «banan esterpreg» med hennsikt. Sto på 27 grader i yttligere tre døgn før temperatur ble satt til 18 grader resterende gjæringstid før flasking. [B]Kommentarer[/B] EBC og IBU kan fravike da tallene er hentet ut ifra «Brewfather» app som jeg ikke helt har forstått meg på enda. Hper på forståelse for dette og god smaking! Ølr Ølsmidr («Full ølbrygger» på gammeltnorsk). [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N