Brygger: Otto Mikal Furuly
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1052
FG: 1013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,5
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Simpson Caramalt
Amber Malt
Munich Malt
Chocolate Malt
Oats
Pale Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 1,5 time startet på 65 grader i ca 30 min for så 1 time på  66-67 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove M76 Tørrgjæ
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret i to omganger. 
Først 2 uker med en pakke på ca 6-8 grader for så 2 nye uker med ny pakke med 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. august 2018
Flasket: 15. september 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N