Brygger: Otto Mikal Furuly Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1052 FG: 1013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,5 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Simpson Caramalt Amber Malt Munich Malt Chocolate Malt Oats Pale Malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 1,5 time startet på 65 grader i ca 30 min for så 1 time på 66-67 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove M76 Tørrgjæ Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret i to omganger. Først 2 uker med en pakke på ca 6-8 grader for så 2 nye uker med ny pakke med 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. august 2018 Flasket: 15. september 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N