Brygger: Christian Melgaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,056
FG: 1,012
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 58,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11.448 kg (87%) — BestMalz Pale Ale — Grain — 6 EBC
654 g (5%) — BestMalz Caramel Pils — Grain — 5 EBC
526 g (4%) — BestMalz Melanoidin — Grain — 70 EBC
397 g (3%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EBC
128 g (1%) — BestMalz Caramel Munich II — Grain — 120 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
55.7 g (13 IBU) — Galaxy 13.3% — Boil — 5 min

55.7 g (12 IBU) — Mosaic 12.25% — Boil — 5 min

128.8 g (5 IBU) — Mosaic 12.25% — Aroma — 15 min hopstand @ 75 °C

95.2 g (4 IBU) — Galaxy 13.3% — Aroma — 15 min hopstand @ 75 °C

28 g (1 IBU) — Cascade 7% — Aroma — 15 min hopstand @ 75 °C

134.4 g — Cascade 7% — Dry Hop — 5 days

61.6 g — Galaxy 13.3% — Dry Hop — 5 days

39.2 g — Mosaic 12.25% — Dry Hop — 5 days

[B]Andre ingredienser[/B]
6.59 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash

24.1 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusion — 67 °C — 120 min

Temperature — 77 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1 pkg — White Labs W
Gjærmengde: 602 billion yeast ce
Informasjon om gjæring:
Primary — 19 °C — 14 days

Cold Crash — 2 °C — 2 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2020
Flasket: 31. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F