Brygger: Christian Melgaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,056 FG: 1,012 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 58,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11.448 kg (87%) — BestMalz Pale Ale — Grain — 6 EBC 654 g (5%) — BestMalz Caramel Pils — Grain — 5 EBC 526 g (4%) — BestMalz Melanoidin — Grain — 70 EBC 397 g (3%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EBC 128 g (1%) — BestMalz Caramel Munich II — Grain — 120 EBC [B]Humle og krydder[/B] 55.7 g (13 IBU) — Galaxy 13.3% — Boil — 5 min 55.7 g (12 IBU) — Mosaic 12.25% — Boil — 5 min 128.8 g (5 IBU) — Mosaic 12.25% — Aroma — 15 min hopstand @ 75 °C 95.2 g (4 IBU) — Galaxy 13.3% — Aroma — 15 min hopstand @ 75 °C 28 g (1 IBU) — Cascade 7% — Aroma — 15 min hopstand @ 75 °C 134.4 g — Cascade 7% — Dry Hop — 5 days 61.6 g — Galaxy 13.3% — Dry Hop — 5 days 39.2 g — Mosaic 12.25% — Dry Hop — 5 days [B]Andre ingredienser[/B] 6.59 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 24.1 g — Gypsum (CaSO4) — Mash [B]Meskeinformasjon[/B] Infusion — 67 °C — 120 min Temperature — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1 pkg — White Labs W Gjærmengde: 602 billion yeast ce Informasjon om gjæring: Primary — 19 °C — 14 days Cold Crash — 2 °C — 2 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2020 Flasket: 31. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F