Brygger: Øystein Bjorøy Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Apelsinskall Sitrongress Limeskall Candy sirup og melasse OG: 1,083 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 46% Pilsmalt 20% Pale malt 4% Munich 6% Abbey 6% Rug 5% Spesial B 5% Crystal 2% Carafa 3 Candy syrup Melasse [B]Humle og krydder[/B] Magnum Lemondrop Pasific Jade Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Apelsin skall Bitter Sitrongress Limeskall [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 15 min 62 grader 30 min 70 grader 20 min 76 grader 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 3711 Gjærmengde: 3l starter Informasjon om gjæring: gjæret på ca 20 grader i 3 uker [B]Kommentarer[/B] Klarnet og karbonert på fat [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2019 Flasket: 22. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N