Brygger: Øystein Bjorøy
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser: Apelsinskall Sitrongress Limeskall Candy sirup og melasse
OG: 1,083
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
46% Pilsmalt
20% Pale malt
4% Munich
6% Abbey
6% Rug
5% Spesial B
5% Crystal 
2% Carafa 3
Candy syrup
Melasse

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Lemondrop
Pasific Jade
Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Apelsin skall Bitter
Sitrongress
Limeskall

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader 15 min
62 grader 30 min
70 grader 20 min
76 grader 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3711
Gjærmengde: 3l starter
Informasjon om gjæring:
gjæret på ca 20 grader i 3 uker

[B]Kommentarer[/B]
Klarnet og karbonert på fat

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2019
Flasket: 22. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N