Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1060
FG: 1010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich dark 3,6kg
pilsen malt 2kg
crisp crystal 0,5kg
Crisp carafa spesial II 0,2kg
Wayerman Chocolate Rye 0,2kg

[B]Humle og krydder[/B]
Northern brewer 50gr.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader i 15 min
66 grader i 60 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 400
Gjærmengde: Surry 1 liter
Informasjon om gjæring:
21grader i 14 dg.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. juli 2018
Flasket: 31. juli 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N