Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1060 FG: 1010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 75 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich dark 3,6kg pilsen malt 2kg crisp crystal 0,5kg Crisp carafa spesial II 0,2kg Wayerman Chocolate Rye 0,2kg [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer 50gr. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader i 15 min 66 grader i 60 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 400 Gjærmengde: Surry 1 liter Informasjon om gjæring: 21grader i 14 dg. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. juli 2018 Flasket: 31. juli 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N