Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 58 FG: 15 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2624g pilsnermalt 256g biscuit malt 192g pale chrystal malt 128g pale chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 60min 4g magnum 13.2% 6min 8.6g citra cryo 24% 6min 12.1g cascade cryo 12.7% 0min 80C flameout 10min 40g Mosaic 0min 80C flameout 10min 20g amarillo [B]Andre ingredienser[/B] 1g CaCO3 3g CaSO4 [B]Meskeinformasjon[/B] 67C 1h 78C 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager s-23 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Pitch på 8 grader. Satte feil på tempkontrollen så det ble selfrise til romstemperatur. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2020 Flasket: 28. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N