Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 58
FG: 15
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2624g pilsnermalt
256g biscuit malt
192g pale chrystal malt
128g pale chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
60min 4g magnum 13.2%
6min 8.6g citra cryo 24%
6min 12.1g cascade cryo 12.7%
0min 80C flameout 10min 40g Mosaic
0min 80C flameout 10min 20g amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
1g CaCO3
3g CaSO4

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C 1h
78C 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager s-23
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Pitch på 8 grader. 
Satte feil på tempkontrollen så det ble selfrise til romstemperatur.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2020
Flasket: 28. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N