Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1086 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 98,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 6100 g Vienna 7 EBC 1200 g Crystal Malt 135 EBC 350 g Cara Pils 37 EBC 200 g Honey 40 EBC 400 g Dry Light Extract 8 EBC 1500 g [B]Humle og krydder[/B] Columbus 15.8 % 25 g 60 min Simcoe 13.0 % 25 g 60 min Chinook 12.6 % 25 g 45 min Centennial 10.0 % 25 g 30 min Citra 11.0 % 25 g 15 min Amarillo 8.7 % 25 g 10 min Amarillo 8.7 % 50 g 1 min Simcoe 13.0 % 50 g 1 min Simcoe 13.0 % 100 g Dry Hop [B]Andre ingredienser[/B] CaSO4 (meskevann):16 gram CaCO3 (kun mesk):4 gram NaHCO3 (kun mesk):4 gram Brukte ca 1,5 kork Lactol for å justere pH til ca 5,3. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 67 °C 60 min Mashout 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Sigmund's Kveik Gjærmengde: lite Informasjon om gjæring: 39 °C ca. fem dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2020 Flasket: 18. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F