Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1086
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 98,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt	7	EBC	6100	g	
Vienna	7	EBC	1200	g	
Crystal Malt	135	EBC	350	g	
Cara Pils	37	EBC	200	g	
Honey	40	EBC	400	g	
Dry Light Extract	8	EBC	1500	g

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus	15.8	%	25	g	60	min	
Simcoe	13.0	%	25	g	60	min	
Chinook	12.6	%	25	g	45	min	
Centennial	10.0	%	25	g	30	min	
Citra	11.0	%	25	g	15	min	
Amarillo	8.7	%	25	g	10	min	
Amarillo	8.7	%	50	g	1	min	
Simcoe	13.0	%	50	g	1	min	
Simcoe	13.0	%	100	g	Dry Hop

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSO4 (meskevann):16 gram
CaCO3 (kun mesk):4 gram
NaHCO3 (kun mesk):4 gram

Brukte ca 1,5 kork Lactol for å justere pH til ca 5,3.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	67	°C	60	min	
Mashout	78	°C	5	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Sigmund's Kveik
Gjærmengde: lite
Informasjon om gjæring:
39	°C  ca. fem dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. januar 2020
Flasket: 18. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F