Brygger: Odin Lein Strand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1057
FG: 1006
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5kg pale
1 kg hvetemalt
400g aromamalt
400g rygmalt 
400g havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Brasserie Blaugies
Gjærmengde: Ihht til Brewfather
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca 21c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2019
Flasket: 26. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F