Brygger: Odin Lein Strand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1057 FG: 1006 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5kg pale 1 kg hvetemalt 400g aromamalt 400g rygmalt 400g havregryn [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Brasserie Blaugies Gjærmengde: Ihht til Brewfather Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 21c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2019 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F