Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin
OG: 1,051
FG: 1,004
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 36,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
80% Pilsner 
30% Flaka Hvete
15% Munich
7,5% Havre
3% Crystal 40 L
4,5% Crystal 120L
1% Carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
11 gram EKG 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Protafloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min 55 grader
45 min 67 grader
10 min 76,7 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400/Sour Mix
Gjærmengde: ca 300 bill celler
Informasjon om gjæring:
Gjæra på ca 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Tilsatt dregs fra Vat 108, Mariage Parfait , Geuze Boon

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. februar 2018
Flasket: 6. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F