Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin OG: 1,051 FG: 1,004 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 36,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 80% Pilsner 30% Flaka Hvete 15% Munich 7,5% Havre 3% Crystal 40 L 4,5% Crystal 120L 1% Carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 11 gram EKG 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Protafloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min 55 grader 45 min 67 grader 10 min 76,7 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400/Sour Mix Gjærmengde: ca 300 bill celler Informasjon om gjæring: Gjæra på ca 20 grader [B]Kommentarer[/B] Tilsatt dregs fra Vat 108, Mariage Parfait , Geuze Boon [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. februar 2018 Flasket: 6. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F