Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Stjørdalsøl OG: 1,072 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 24,6 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt - 5 kg Pils Ireks - 3,3 EBC - 5,5 kg Dememera sukker - 100 gram @ 15min Lys sirup - 1 dl @ 15min [B]Humle og krydder[/B] Saaz - 3,7 % alpha pellet 60 gram 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader med fall til 56 over 10 timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp07 Gjærmengde: 388 milliarder Informasjon om gjæring: 18 grader til FG [B]Kommentarer[/B] EBC er i beste fall et gjett, da Stjørdalsmalt og einerloge ikke har målt EBC. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2017 Flasket: 15. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F