Brygger: Morten Wenæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Stjørdalsøl
OG: 1,072
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 24,6
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmalt - 5 kg
Pils Ireks - 3,3 EBC	- 5,5 kg
Dememera sukker - 100 gram @ 15min
Lys sirup - 1 dl @ 15min

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz - 3,7 % alpha		pellet	60 gram		60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader med fall til 56 over 10 timer.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp07
Gjærmengde: 388 milliarder
Informasjon om gjæring:
18 grader til FG

[B]Kommentarer[/B]
EBC er i beste fall et gjett, da Stjørdalsmalt og einerloge ikke har målt EBC.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2017
Flasket: 15. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F