Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1064
FG: 1024
Mengde vørter: 39,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 74 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3925g Pale Malt
3775g Maris Otter
1100g Munich Wheat
1100g Crystal Malt 120 EBC
650g Pale Chocolate
450g Chocolate Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
50g EKG 5,7% @ 60 min
30g Northern Brewer 6% @ 60 min
20g EKG 5,7% @ 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 60 min
76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: Ca 400 mrd celler
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. september 2018
Flasket: 16. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F