Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1064 FG: 1024 Mengde vørter: 39,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 74 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3925g Pale Malt 3775g Maris Otter 1100g Munich Wheat 1100g Crystal Malt 120 EBC 650g Pale Chocolate 450g Chocolate Wheat [B]Humle og krydder[/B] 50g EKG 5,7% @ 60 min 30g Northern Brewer 6% @ 60 min 20g EKG 5,7% @ 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60 min 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: Ca 400 mrd celler Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. september 2018 Flasket: 16. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F