Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1066
FG: 1006
Mengde vørter: 75,0l
Mengde ferdig øl: 62,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Flaket mais
Hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker på 67 grader i 90 min
utmersk 78 i 10 min
koker i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 670
Gjærmengde: 2 liter forkultur
Informasjon om gjæring:
overfører til oksygenfri tank i lukket system på 18 grader. tilsetter gjær og la stige til 20, deretter til 22, så til 25.
Gjærer ut på 3 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2019
Flasket: 12. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N