Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1066 FG: 1006 Mengde vørter: 75,0l Mengde ferdig øl: 62,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Flaket mais Hvete malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker på 67 grader i 90 min utmersk 78 i 10 min koker i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 670 Gjærmengde: 2 liter forkultur Informasjon om gjæring: overfører til oksygenfri tank i lukket system på 18 grader. tilsetter gjær og la stige til 20, deretter til 22, så til 25. Gjærer ut på 3 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2019 Flasket: 12. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N