Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1110
FG: 1022
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 11,5%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 57 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,6 kg Pilsnermalt
1,7kg Munichmalt
700g Vienna
500g Cara Wheat
500g Melanoidin
500g Aromamalt
200g Special B
550g Hjemmelaget kandisirup
450g Dadelsirup

[B]Humle og krydder[/B]
100g Styrian Golding @ 90 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 67 grader
15 min @ 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1pk, 4l starter
Informasjon om gjæring:
Pitch på 16 grader, free rise til 22. Holdes på 22 til stormgjæring avtar. Økes så til 24 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2016
Flasket: 7. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N