Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1110 FG: 1022 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 11,5% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,6 kg Pilsnermalt 1,7kg Munichmalt 700g Vienna 500g Cara Wheat 500g Melanoidin 500g Aromamalt 200g Special B 550g Hjemmelaget kandisirup 450g Dadelsirup [B]Humle og krydder[/B] 100g Styrian Golding @ 90 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 67 grader 15 min @ 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1pk, 4l starter Informasjon om gjæring: Pitch på 16 grader, free rise til 22. Holdes på 22 til stormgjæring avtar. Økes så til 24 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 7. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N