Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,079 FG: 1,019 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 32,0% Pilsnermalt 21,3% Melanoidinmalt 16,0% Mørk Munichmalt 10,6% Lys Munichmalt 5,3% Aromamalt 4,3% Lys Sjokomalt 10,5% Lys DME [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Magnum 12,1%, 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 ℃, 90 min 78 ℃, 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2 i 5 l. starter Informasjon om gjæring: 20 dager 11 ℃ 10 dager 18 ℃ [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2022 Flasket: 27. februar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N