Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,079
FG: 1,019
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
32,0% Pilsnermalt
21,3% Melanoidinmalt
16,0% Mørk Munichmalt
10,6% Lys Munichmalt
5,3% Aromamalt
4,3% Lys Sjokomalt
10,5% Lys DME

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Magnum 12,1%, 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 ℃, 90 min
78 ℃, 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 2 i 5 l. starter
Informasjon om gjæring:
20 dager 11 ℃
10 dager 18 ℃

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2022
Flasket: 27. februar 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N