Brygger: Jens Erik Jacobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5E Skotsk ale OG: 1,050 FG: 1,015 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,66l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 19,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt Caramel Munich ll Carahell Flaket havre [B]Humle og krydder[/B] East Kent GoldingsSteg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesking: Begynnt på 50°C 65°C 60 minutter 70°C 15 minutter 76°C 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Edingburgh Ale WLP02 Gjærmengde: Ca 1 dl Informasjon om gjæring: Gjæret på 20°C i 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. august 2019 Flasket: 20. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N