Brygger: Jens Erik Jacobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5E Skotsk ale
OG: 1,050
FG: 1,015
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,66l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 19,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
Caramel Munich ll
Carahell
Flaket havre

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent GoldingsSteg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesking:
Begynnt på 50°C
65°C  60 minutter
70°C  15 minutter
76°C  15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Edingburgh Ale WLP02
Gjærmengde: Ca 1 dl
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 20°C i 16 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. august 2019
Flasket: 20. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N