Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,051 FG: 1,004 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 36 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg Pils malt 2 kg Flaka Hvete 1 kg Munich 500 gram Havre 300 gram Crystal 120L 200 gram Crystal 40L 80 gram Carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 23 gram EKG 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Protafloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. 5 kg Bjørnebær 4-6 mnd. [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader i 15 min. 67 grader i 45 min. 76,7 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 og WB 06 Gjærmengde: ca 300 bill celler Informasjon om gjæring: Sour Mix tilsatt etter 14 dager.Dregs fra Mariage Parfait , Vat 108 og Geuze Boon. Gjæra på rundt 20 grader i et år. [B]Kommentarer[/B] Inspirert av Gahr Brambozen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. februar 2018 Flasket: 5. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F