Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,051
FG: 1,004
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 36 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg Pils malt
2 kg Flaka Hvete
1 kg Munich
500 gram Havre
300 gram Crystal 120L
200 gram Crystal 40L 
80 gram Carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
23 gram EKG 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Protafloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.
5 kg Bjørnebær 4-6 mnd.

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader i 15 min.
67 grader i 45 min.
76,7 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400 og WB 06
Gjærmengde: ca 300 bill celler
Informasjon om gjæring:
Sour Mix tilsatt etter 14 dager.Dregs fra Mariage Parfait , Vat 108 og Geuze Boon.
Gjæra på rundt 20 grader i et år.

[B]Kommentarer[/B]
Inspirert av Gahr Brambozen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. februar 2018
Flasket: 5. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F