Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1062 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5,9 EBC) Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) (120,0 EBC) Munich (25,0 EBC) Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC) Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1178,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Chinook [13,00 %] - First Wort 90,0 min Cryo - Chinook [23,50 %] - Steep/Whirlpool 30,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min 63 grader 30 min 67 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: California Ale (Whit Gjærmengde: 3 Informasjon om gjæring: 14 dager 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. september 2018 Flasket: 1. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F