Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1062
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 49,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) (5,9 EBC)
Crystal Malt - 60L (Thomas Fawcett) (120,0 EBC)
Munich (25,0 EBC)
Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC)
Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1178,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook [13,00 %] - First Wort 90,0 min
Cryo - Chinook [23,50 %] - Steep/Whirlpool 30,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min 63 grader
30 min 67 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: California Ale (Whit
Gjærmengde: 3
Informasjon om gjæring:
14 dager 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. september 2018
Flasket: 1. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F