Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5F Skotsk sterk ale) Ekstra ingredienser: Whisky og eikespon OG: 1092 FG: 1028 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,4 kg Pale Malt 1 kg Oat Malt 1 kg Dark Crystal 1 kg Cara Bohemian 800g Cara Gold 500g Crystal Rye 500g Molasses [B]Humle og krydder[/B] 100g Fuggle @ 60 min 15g Target @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 40g eikespon, amerikansk 40g eikespon, Sherry Spon marinert i Laphroaig [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90 min 76 grader utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 4 dl slurry Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2016 Flasket: 19. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N