Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5F Skotsk sterk ale)
Ekstra ingredienser: Whisky og eikespon
OG: 1092
FG: 1028
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 8,6%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 79 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,4 kg Pale Malt
1 kg Oat Malt
1 kg Dark Crystal
1 kg Cara Bohemian
800g Cara Gold
500g Crystal Rye
500g Molasses

[B]Humle og krydder[/B]
100g Fuggle @ 60 min
15g Target @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
40g eikespon, amerikansk
40g eikespon, Sherry
 Spon marinert i Laphroaig

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90 min
76 grader utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 4 dl slurry
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2016
Flasket: 19. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N