Brygger: Brede Venås
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,114
FG: 1,030
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 11,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich1 32,5%
vienna 28,7%
Caramunich II 7,6%
Caravienna 2,6%
Caraffa Spesial 1 1,9%
Special B 1,9%
Special roast Briess 1,9%

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau magnum 45 min 18,2 IBU
Hallertau magnum 10 min 20,4 IBU

[B]Andre ingredienser[/B]
20 g kalsiumclorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min 55 grader
65 min 66 grader
10 min 73 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833
Gjærmengde: slurry fra corona
Informasjon om gjæring:
steike merkelig i hytt å pine startet på 10 over 18 og ned igjen i løpet av første uka

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. august 2017
Flasket: 4. mars 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F