Brygger: Brede Venås Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,114 FG: 1,030 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 11,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich1 32,5% vienna 28,7% Caramunich II 7,6% Caravienna 2,6% Caraffa Spesial 1 1,9% Special B 1,9% Special roast Briess 1,9% [B]Humle og krydder[/B] Hallertau magnum 45 min 18,2 IBU Hallertau magnum 10 min 20,4 IBU [B]Andre ingredienser[/B] 20 g kalsiumclorid [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min 55 grader 65 min 66 grader 10 min 73 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 Gjærmengde: slurry fra corona Informasjon om gjæring: steike merkelig i hytt å pine startet på 10 over 18 og ned igjen i løpet av første uka [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. august 2017 Flasket: 4. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F