Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1062 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 51,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,75 kg Pale malt 0,6 kg Caramel malt 120 ebc 0,3 kg Caramel malt 240 ebc 0,3 kg Victory malt 55 ebc 0,05 kg Chocolate malt 900 ebc [B]Humle og krydder[/B] 25 g Amarillo gold 60 min 30 g Cascade 15 min 25 g Amarillo gold 10 min 35 g Cascade 5 min 30 g Amarillo gold 0 min Tørrhumling 35 g Cascade 5 dager 20 g Anarillo gold 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering i hht Gahr [B]Meskeinformasjon[/B] Speidel 67'' 40 min 75'' 20 min 78'' 10 min Mesk med 23 liter, skyll med 10 liter Kok i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: Gjæring på 20'' i 2 dager 21'' i 2 dager 22'' i 1 dag 23'' i 12 dager Karbonert med 4 g sukker/liter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2020 Flasket: 15. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N