Brygger: Knut Halvorsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1062
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 51,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,75 kg Pale malt
0,6 kg Caramel malt 120 ebc
0,3 kg Caramel malt 240 ebc
0,3 kg Victory malt 55 ebc
0,05 kg Chocolate malt 900 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Amarillo gold 60 min
30 g Cascade 15 min
25 g Amarillo gold 10 min
35 g Cascade 5 min
30 g Amarillo gold 0 min
Tørrhumling
35 g Cascade 5 dager
20 g Anarillo gold 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering i hht Gahr

[B]Meskeinformasjon[/B]
Speidel
67'' 40 min
75'' 20 min
78'' 10 min

Mesk med 23 liter, skyll med 10 liter
Kok i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 
20'' i 2 dager
21'' i 2 dager
22'' i 1 dag
23'' i 12 dager

Karbonert med 4 g sukker/liter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2020
Flasket: 15. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N