Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter Pils Munich Sjokolademalt Carafa II Caramunich [B]Humle og krydder[/B] Magnum som bitter Hallertau mittelfruh som aroma og smak [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Hochkurs 62-72 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: To pakker Informasjon om gjæring: 17 grader i to uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2018 Flasket: 9. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F