Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5D Altbier
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter
Pils 
Munich
Sjokolademalt
Carafa II
Caramunich

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum som bitter
Hallertau mittelfruh som aroma og smak

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Hochkurs 62-72

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: To pakker
Informasjon om gjæring:
17 grader i to uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. november 2018
Flasket: 9. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F