Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,114
FG: 1,018
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 12,6%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 88 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pils
molasse
Candy sukker
Munich Dark
Chocolate dark
Special X
Chateau cafe light
Chateau Melano

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 45 min
69 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 2 stk. pure pitch
Informasjon om gjæring:
5L starter
26 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. juli 2019
Flasket: 30. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N