Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,114 FG: 1,018 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 12,6% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 88 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pils molasse Candy sukker Munich Dark Chocolate dark Special X Chateau cafe light Chateau Melano [B]Humle og krydder[/B] Magnum Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 45 min 69 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 2 stk. pure pitch Informasjon om gjæring: 5L starter 26 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. juli 2019 Flasket: 30. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N