Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,061
FG: 1,014
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3 kg Maris Otter
600 gram Flaket Havre
390 gram Flaket Hvete
390 gram Hvete
120 gram Acid
120 gram Risskall

[B]Humle og krydder[/B]
3 gram Vic Secret FWH
15 gram Vic Secret 9 min.
82 gram Vic Secret Hopstand 15 min.
30 gram Vic Secret 7 dager
70 gram Vic Secret 2 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64-66 grader i 70 min.
72 til 75 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
18,5 til 21 grader over 11 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2020
Flasket: 25. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N