Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,061 FG: 1,014 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 kg Maris Otter 600 gram Flaket Havre 390 gram Flaket Hvete 390 gram Hvete 120 gram Acid 120 gram Risskall [B]Humle og krydder[/B] 3 gram Vic Secret FWH 15 gram Vic Secret 9 min. 82 gram Vic Secret Hopstand 15 min. 30 gram Vic Secret 7 dager 70 gram Vic Secret 2 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64-66 grader i 70 min. 72 til 75 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18,5 til 21 grader over 11 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2020 Flasket: 25. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N