Brygger: Harald Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1050 FG: 1014 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 94 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt, 6 EBC, 4500 g Flaked barley, 3 EBC, 550 g Roasted barley, 1500 EBC, 400 g Chocolate wheat, 1000 EBC, 200 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 5.1 %, 70 g, 60 min East Kent Golding 5.8 %, 25 g, 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss Yeast nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] 66 degrees, 90 minutes [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Irish Ale Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18 degrees, 14 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. april 2019 Flasket: 1. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N