Brygger: Harald Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1050
FG: 1014
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 94 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt, 6 EBC, 4500 g
Flaked barley, 3 EBC, 550 g
Roasted barley, 1500 EBC, 400 g
Chocolate wheat, 1000 EBC, 200 g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding
5.1 %, 70 g, 60 min
East Kent Golding
5.8 %, 25 g, 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss
Yeast nutrient

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 degrees, 90 minutes

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004 Irish Ale
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
18 degrees, 14 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. april 2019
Flasket: 1. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N