Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,046 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,25l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 16,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris ottter 85% Biscuit 7,4% Crisp cara 4,3% Amber 2% Crystal 240, 1,3% [B]Humle og krydder[/B] Goldings 45 gr. @60 Goldings 25gr. @15 Goldings 25gr. @0 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°c i 80 min 75°c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand London ESB Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 18-2 19-2 20-9 21-6 12-1 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. desember 2021 Flasket: 8. januar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: F