Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,046
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,25l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 16,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris ottter 85%
Biscuit 7,4%
Crisp cara 4,3%
Amber 2%
Crystal 240, 1,3%

[B]Humle og krydder[/B]
Goldings 45 gr. @60
Goldings 25gr. @15
Goldings 25gr. @0

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°c i 80 min
75°c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand London ESB
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
18-2 
19-2
20-9
21-6
12-1

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. desember 2021
Flasket: 8. januar 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: F