Brygger: Johnny Skinstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,046 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt 92,2% Karamell Malt 7,7% [B]Humle og krydder[/B] Cluster Cascade [B]Andre ingredienser[/B] Baking Soda (NaHCO3) Lactic Acid Whirlfloc Yeast Nutrients Clarity Ferm oksygen [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 77 grader i 15 min Lavt utbytte pga grov kverning og rask skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M15 Gjærmengde: 1,5 liter starter Informasjon om gjæring: gjæret på 18 grader i 9 dager og CC på 0 grader i 3 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. juni 2019 Flasket: 11. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F