Brygger: Johnny Skinstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,046
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt 92,2%
Karamell Malt 7,7%

[B]Humle og krydder[/B]
Cluster
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
Baking Soda (NaHCO3)
Lactic Acid
Whirlfloc
Yeast Nutrients
Clarity Ferm
oksygen

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
77 grader i 15 min

Lavt utbytte pga grov kverning og rask skylling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M15
Gjærmengde: 1,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
gjæret på 18 grader i 9 dager og CC på 0 grader i 3 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. juni 2019
Flasket: 11. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F